Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på [Bylykke.com], handler du med [Bylykke ApS] og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Alle bestillinger leveres med DAO, PostNord, eller GLS til pakkeshop.

Handler du for mere end 501 kr. og dermed opnår gratis levering, vil varen altid leveres med GLS(når der er Kefirbrus med) ellers med DAO.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på [ByLykke.com] har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
[ByLykke ApS]
[Jernbanegade 19,2]
[9000] [Aalborg]

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 2-4 dages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages via mobilepay. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Du kan også vælge bankoverførsel. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og [ByLykke ApS] - herunder fortolkning af [ByLykke ApS]s handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

back