Om os

TRYGHED FREMFOR ALT

Kender du det, at du kommer i tvivl om du kan stole på, at det nu er den gode kvalitet du læser om når du vælger produkter på en hjemmeside. Også her skal vi i dag være varsomme, da der findes sider som ikke vil os det bedste.


SIKKER OG PERSONLIG HANDEL

Når du handler på bylykke.com kan du føle dig tryg ved, at alle produkter er af bedste kvalitet, fordi vi mener, det er bedre at sælge kvalitet, for så vender kunderne oftest tilbage igen.

Vi har valgt at der kun skal handles med varer som vi selv kan stå inde for, selv ønsker at spise eller bruge. 


BYLYKKE HUDPLEJE

Vi har gennem forskning udviklet en helt unik ingrediens til brug i plejeprodukter. Målet var allerede inden start på projektet, at vi ville det bedste, for så skulle kunderne nok komme og oftest også dele deres erfaringer med andre. 

Løbende har vores egne ByLykke produkter været gennem opgraderinger fordi ny viden er opstået og det fortsætter vi med, for at skabe den kvalitet og de resultater, som vi ønsker vores produkter skal give dig som forbruger.

Måske undrer du dig over at ByLykke produkterne ikke kommer i ekstra emballage. Vi har valgt at undlade unødig brug af emballage for at beskytte miljøet.


FØDEVARER

Da vi besluttede at sælge andre varer, brugte vi mange måneder på at finde de rette leverandører med hjertet det rette sted. Det er bl.a. de olier og mandler vi importerer fra Spanien.


KOSTTILSKUD

De kosttilskud vi har valgt at sælge, er ligeledes valgt ud fra, hvad vi selv kunne tænke os at bruge og ud fra de resultater, de kan give os som forbruger.


KEFIRBRUS

Her finder du de skønneste forfriskende probiotiske læskedrikke, som produceres af os selv i Aalborg. Leveres kun gennem os, enten på abonnement eller sendt direkte som pakkepost til dig fra dag til dag.


ØVRIGE HUDPLEJEPRODUKTER

Andre hudplejeprodukter er varer, som vi ikke selv har valgt at koncentrere os om, men som stadig er vigtige i dagligdagen for både dig og mig. Udvalget her er også begrænset til få vigtige produkter, som igen er valgt med omhu, enten importeret direkte eller købt via distributør, for at kunne nå ud til dig.

Alt er afprøvet af os selv og valgt for virkning og kvalitet.

 

Vi glæder os til at betjene dig

Kh Pia Lykke

ByLykkes stifter og opfinder Pia Lykke
back