Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Røde, kløende knopper i ansigtet

Mange har problemer med små røde knopper i ansigtet, der samtidig giver rød og hævet hud. Røde knopper i ansigtet kan være forårsaget af en lang række ting som solskoldning, rosacea, akne, og psoriasis. Hvis du længe har døjet med ru og rød hud og ønsker at lindre og dulme smerten og knopperne, er det vigtigt at undersøge, hvad der kan være årsagen til dit udbrud. For hvis man skal behandle røde knopper i ansigtet, er det afgørende at vide, hvad der forårsager dem. Der kan nemlig ligge en hudlidelse bag, men det kan også sagtens være fordi, du har parfumeallergi eller bruger et produkt, der indeholder noget, du ikke kan tåle.

Pige med røde knopper i ansigtet inflammation
Pige med røde knopper i ansigtet inflammation

Små røde knopper i ansigtet kan både være generende, fordi de gør ondt, og fordi det for mange kan være pinligt. De røde knopper kommer typisk med kløe, en stikkende fornemmelse og ekstra tør hud, og så er det typisk umuligt at dække dem med makeup, hvilket bare gøre dem ekstra generende. Derfor er der rigtig mange, der søger råd og vejledning til, hvordan man kommer af med knopperne – og det er der heldigvis også råd for.

Kom af med dine små røde knopper i ansigtet

En af de mest almindelige årsager til røde knopper i ansigtet som voksen er hudlidelsen rosacea. Rosacea er en kronisk lidelse, der ikke kan kureres, og viser sig ofte som voksenakne i den centrale del af ansigtet, som på kinderne og næsen. Mange opdager typisk aldrig, at de lider af rosacea, da symptomer typisk blot vil få folk til at tænke på sensitiv og sart hud. Selvom det ikke er muligt at kurere lidelsen, kan man dog stadig mindske rødmen.

ByLykke produkter til røde knopper inflammation
ByLykke produkter til røde knopper inflammation

Røde knopper i ansigtet kan også forekomme, hvis du har eksem, akne eller psoriasis, som heldigvis er noget, som kan holdes nede med god hudpleje. ByLykke Skin Creme og Repair er gode bud på cremer, der kan mindske rødme og helt fjerne røde knopper i ansigtet hos voksne. De indeholder nemlig begge Colostrum Complex, som er råmælk, der indeholder 90 forskellige næringsstoffer, der blandt andet kan bekæmpe inflammation og rødme. Derudover indeholder ByLykke plejeprodukter økologiske ingredienser og er derfor helt fri for parfume og andet, der eventuelt ville få din hud til at slå ud.

Hvad kan du selv gøre for at mindske rødme og røde knopper i ansigtet?

Små røde knopper i ansigtet kan vise sig hos alle. Og har du ikke en hudlidelse, men stadig oplever knopper, kan det være noget i din hverdag, der forårsager rødmen: 

– Stress. Vi er længe blevet fortalt, at stress påvirker vores helbred på forskellige måder, og det kan altså også forårsage røde knopper i ansigtet. Du bør derfor lære at slappe af, få nok søvn og motionere regelmæssigt. 

– Soleksponering. Nogle er mere tilbøjelige til solskoldning end andre og vil derfor opleve mere rødme i længere tid. Brug derfor altid solcreme, når du bevæger dig ud. Også selvom solen ikke åbenlyst skinner. 

Her på siden finder du vores ByLykke Skin Creme og Repair, samt mange andre gode forslag, som kan hjælpe dig med at mindske røde knopper i ansigtet og andre hudproblemer som tørhed, eksem og psoriasis.