Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Rosacea

Rosacea er en hudlidelse, der forårsager en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Immunforsvaret svækkes, og en overvækst af mikroorganismer giver symptomer som vedvarende rødmen, røde pletter og ujævnheder, der ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op, der opstår kløe og i nogle tilfælde går betændelsen også i øjnene. Et af de mest karakteristiske tegn er rødmen i huden, som også er beskrevet, sammen med andre kendte symptomer, på sundhed.dk. Hvis du har mistanke om, at du kan have rosacea, så er det vigtigt at du henvender dig til egen læge. Her kan en fagperson hjælpe dig med at stille den korrekte diagnose, eventuelt ved hjælp fra en hudlæge. Det kan nemlig være en dårlig idé at behandle hudproblemer, hvis man ikke kender den rigtige årsag bag dem – for det kan gøre mere skade end gavn.

kvinde med rosacea

Rosacea hudpleje – skånsom og effektiv pleje til skadet hud

Hvis du lider af rosacea, har din hud brug for grundig pleje, som skal ses som noget du kan gøre samtidig med at du får lægelig behandling, enten i form af tabletter eller creme fra lægen. Både ByLykke Creme, Serum og Repair kan anvendes til rosaceabehandling, og alle produkterne mindsker symptomer og holder nogle af anfaldene tilbage. En rosacea creme er noget, som mange drømmer om til at fikse deres daglige gener ved hudlidelsen, og her mener vi at vores ByLykke Creme kommer tæt på!

Nogle mener, at det er en dårlig idé at behandle rosacea med hudprodukter, der har olier på ingredienslisten. Det er vi uenige i. Det skal dog være den rigtige slags olier. Oftest har skadet hud kun et tyndt fedtlag, og du kan beskytte den ved at genskabe olielaget.

ByLykke Skin Creme og Repair indeholder henholdsvis 34% og 24% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheabutter. Olierne er fra første presning, og er derfor af den reneste og bedste kvalitet. Af den grund er ByLykke plejeprodukter oplagte valg, når du søger plejeprodukter til pleje af rosacea uden at skade huden yderligere, men i stedet give den sarte og belastede hud næring, pleje og fugt.

Som med så mange produkter til ansigtet, så er det altid vigtigt at du mærker efter om hvorvidt produktet har den ønskede effekt for dig. Hvis du oplever, at vores creme, eller nogen anden creme eller et andet produkt, skulle gøre dine symptomer værre, så råder vi dig til at stoppe med at bruge det pågældende produkt øjeblikkeligt.

ByLykke original creme mod rosacea

Sådan anvender du ByLykke Skin Creme, Repair, Serum og ansigtsolie ved rosacea

Hvis du har tendens til fedtet hud, så anbefaler vi, at du bruger Serum, der er oliefri samt Repair, der er mindre fed end cremen. Du kan sagtens kombinere alle tre produkter sideløbende, fx. ved at anvende Creme til natten, samt Serum og Repair om dagen. Uanset hvilken kombination du vælger til din rosacea behandling, så er det en god ide at bruge produkterne dagligt, og gerne over en periode på 2-6 måneder – også selvom du ikke har et udbrud af rosacea. Ansigtsolien kan kombineres med både Repair og Creme, eller påføres efter Serum som erstatning for en af cremerne. En sund og stærk hud er bedst beskyttet mod infektioner og andre hudlidelser, og det er vigtigt, at du plejer og beskytter huden hver dag. Lider du under et rosaceaudbrud, så er din hud sårbar, øm og følsom. Hvad enten du bruger ByLykke Skin Creme eller Repair så anbefaler vi, at du først fordeler produktet i hænderne, så du efterfølgende kan fordele det i ansigtet, og på den måde genere huden så lidt som muligt. Serum er et meget smørbart produkt, som du fint kan smøre direkte på huden flere gange dagligt, hvis der er brug for ekstra pleje.

Creme mod rosacea – hvad kan du selv gøre?

Symptomerne på rosacea varierer fra person til person, og det er forskelligt, hvornår den enkelte oplever udbrud af hudlidelsen. Hvis du har rosacea, så er der nogle bestemte ting du kan undgå, hvis du vil forhindre udbrud eller mindske symptomerne.

– Undgå temperaturekstremer, da både kulde og varme kan udløse rosacea-anfald. Begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne. 

– Brug creme til rosacea, der ikke indeholder parfume og alkohol, samt flere forskellige konserveringsmidler og citric acid, som kan være særlig hård for skadet og sensitiv hud. ByLykke plejeprodukter kan holde nogle udbrud af rosacea nede, og vores erfaring er, at den bedste creme mod rødme er ByLykke Skin Creme. Ligesom den kan anvendes til at pleje og lindre symptomerne, gerne natten over.

– Begræns dit indtag af alkohol og stærk mad, da begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne.

– Vær varsom med solen, og undgå altid stærkt, direkte sollys. Væn dig til at beskytte huden med høj solfaktor året rundt. Her er en solcreme, særligt til ansigtet, med SPF50 en god ven at have med sig, også på de dage hvor det regner eller sner.

– Vær god ved dig selv, da psykisk stress både kan udløse rosacea anfald og forværre symptomerne.

ByLykke rosacea – produkter drevet af naturen og bevist af videnskaben

Vi har skåret alt det unødvendige og overflødige væk fra vores produkter, og du finder hverken parfume eller kunstige fyldstoffer, der kan fremkalde allergier. I alle vores produkter anvender vi ét enkelt patenteret og gennemtestet konserveringssystem. Herved undgår du krydsreaktioner, og du mindsker samtidig allergiske reaktioner. Den bærende ingrediens i ByLykke plejeserie er det forskningsbaserede Colostrum Complex, der fremstilles af den første råmælk efter kælvning fra økologisk opdrættede køer. Både ByLykke Creme og Repair har en blød konsistens, samt en mild duft af olier, Serum er meget neutral og optages i huden på få sekunder. Produkterne efterlader din hud blød og sund, og cremerne optages hurtigt i huden uden at stoppe porerne til eller gøre huden fedtet.

FAQ

Q1

Er det mænd eller kvinder der er mest udsat for at få rosacea?

A1

Det er både mænd og kvinder, der får rosacea. Dog er det oftest kvinder, der mest oplever at være generet af hudproblemet, grundet rødme og udslæt, som kan være generende for ens udseende. Det er også kvinderne, der oftest søger råd og vejledning blandt andre ligesindede om creme mod rødme, og generelt søger viden om rosacea behandling.

Q2

Hvad er forskellen på de fire forskellige stadier?

A2

Der er forskel på symptomerne alt efter hvilket stadie hudsygdommen befinder sig i. Symptomerne bliver tydeligere for hvert stadie, og du vil også opleve flere gener for hvert stadie. Dog vil mange opleve stor forskel på, hvor meget rødme og udslæt samt pusler de har, samt hvilke andre følger rosacea kan medføre. Det kan meget vel have noget med ens mad- og drikkevaner at gøre, samt stressniveau. Alder og køn spiller en rolle, ligesom ens hudtype og kroppens balance i forhold til vitaminer og mineraler.

Q3

Kan de behandles med andet end cremer, hvis det er så slemt at cremerne ikke virker?

A3

Der findes lægeordinerede cremer samt laserbehandling, men resultaterne varierer meget. I det hele taget findes der ingen creme mod rødme, eller en rosacea creme der virker for alle. Den creme der virker for én kan forværre tilstanden hos en anden. Det handler om at prøve sig frem, og vi tilbyder derfor at sende prøver mod betaling af porto, for at man på den måde kan teste ByLykke creme og serum før man springer ud i endnu et køb.

Q4

Hvor lang tid skal man prøve før det viser resultat?

A4

Dette er meget individuelt, da et udbrud kan skyldes flere ting. Ændrer du kun på den ene faktor, så kan det tage længere tid inden du får fornemmelsen af om cremen virker. Ofte hører vi dog, at resultatet kommer hurtigt når ByLykke creme mod rødme testes, da Colostrum Complex dæmper inflammation, som rødmen oftest er. Det er dog vigtigt at være vedholdende, da huden ofte har været meget udsat og derfor har brug for et længere forløb med at komme tilbage i balance igen. Vi anbefaler, at en rosacea behandling bør testes over et par måneder med vedholdende brug af det eller de valgte ByLykke produkter, gerne flere gange dagligt for at tilføre huden så meget næring som muligt.

Q5

Hvad er rosacea?

A5

Rosacea er en tilstand af kronisk betændelse af huden i ansigtet. Det giver symptomer som rødme, hævelse, udvidede blodkar og i nogle tilfælde også bumser. Diagnosen stilles af en læge, og kan behandles med receptpligtige tabletter eller creme. Dog er der også stor succes med at bruge en creme som netop ByLykke-produkterne, som kan afhjælpe gener som rødme og hævelse.

Q6

Hvordan behandler man rosacea?

A6

Rosacea kan behandles ved lægeordineret medicin, som fås i form af tabletter eller creme. Det er dog en sygdom, hvor ikke to tilfælde er ens, og vi har fået rigtig god feedback fra vores rosacea-ramte kunder, som har prøvet ByLykke-produkterne til deres hud.