skintype

Din hudtype er normal

Din hud er hverken tør eller olieret, hvilket nogle vil mene er det bedste af begge verdener. Du har normal hud uden tendens til udbrud i forbindelse med varme og kulde, knopper eller lignende og generelt er dine porer små så din hud føles glat. Med andre ord du har sund hud, men uanset dette er måden du passer på din hud alligevel vigtig, da det også kan virke forebyggende. 

Forandringer kan komme i forbindelse med sygdom, alder, allergi mm. derfor er det altid godt at være på forkant når det ikke betyder at der skal bruges flere penge eller mere tid, men der blot skal vælges fornuftigt.

Tag vare på din hud

Hvordan plejer du normal hud bedst?

Daglig rens af ansigtet med mild sæbe eller blid rensegel/ mousse/olie. Her efterfulgt af serum og en beskyttende og fugtgivende creme. 

En blid scrub eller peeling, der kan fjerne døde hudceller og gøre huden glat, en gang om ugen vil også give dig gode resultater og en sund hud at kigge på..

Udover dette anbefaler vi altid at påføre huden SPF 30 eller højere hver dag.

Hvis du ønsker noget ekstra selvpleje

At tage vare på huden er ikke kun at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Det er også at skabe det rette miljø indvortes med daglige kosttilskud, motion, rent vand, sund varieret kost, søvn og frisk luft.

 Vi anbefaler de fantastiske liposomale vitaminer og mineraler fra Actinovo, som er førende på deres felt. Derudover collagen som bidrager til at holde et naturligt niveau, når kroppen begynder at producere mindre.