skintype

Din hudtype er udfordret

Har du rosacea, eksem ansigt, psoriasis ansigt, røde knopper, allergier eller lignende siges det at huden er udfordret. Du har sandsynligvis en inflammation, som vi først og fremmest anbefaler dig, at en hudlæge rådgiver dig omkring. 

Din hud er i kategorien sart og sensitiv, hvorfor du bør undgå for meget kemi og især parfume og æteriske olier. Du får nemt rødme og påvirkes hurtigt af det du spiser, slår ud ved hormonelle forandringer og ved vekslende ude- og indeklima. Du har behov for nærende og beskyttende pleje, gerne med naturlige, økologiske og milde ingredienser. Ved siden af den sarte og sensitive hud, kan du måske også have tendens til fedtet hud eller tør hud. Du har sikkert allerede prøvet mange forskellige hudprodukter, creme mod rosacea og læge midler, som kan have gjort huden sårbar.

Tag vare på din hud

Hvordan plejer du huden bedst? Det handler om at gøre så lidt som muligt, men naturligvis har du behov for at vaske huden dagligt, for at fjerne eventuelle rester fra makeup el. lignende og dermed mindske irritation. Nænsom afvaskning kan være en mild ansigtssæbe uden duft eller en neutral olie, såsom kokos eller mandel, som kan rense huden blidt. Efter vask anbefaler vi at bruge blomstervand for at berolige huden og derefter en ByLykke creme, som kan tilføre/holde på fugt. Serum indeholder hyaluronsyrer, som bidrager til at optage fugt i forskellige lag, samt 10% Colostrum Complex, der bidrager til heling og beroligelse af huden. Efter dette er det en god idé at tilføre en creme, hvorfor vi anbefaler Colostrum Original Skin Creme eller Repair til slut alt efter din hudtype.

Hvis du ønsker noget ekstra selvpleje

At tage vare på huden er ikke kun at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Det er også at skabe det rette miljø indvortes med daglige kosttilskud, motion, rent vand, sund varieret kost, søvn og frisk luft.

Vi anbefaler de fantastiske liposomale vitaminer og mineraler fra Actinovo, som er førende på deres felt. Omega 3 olier, som bidrager til mindre inflammation.