akne

Du har uren hud

Mange teenagere oplever bumser og uren hud, hvoraf de fleste vokser fra det med alderen. Den synlige synder er vores talgkirtler, som bliver tilstoppede og betændte. 

Talgkirtler ligger i underhuden – også kaldet dermis, hvorfra de udskiller talg til smøring af hudens overflade. Hvis kirtlen er tilstoppet, samles olier og bakterier i hulrummet og huden vil ikke få den smørelse, den skal, hvorfor den ofte overkompenserer og du oplever fedtet og uren hud ansigt.

Mange forsøger at fjerne de tilstoppede kirtler (bumser og hudorme) ved at presse indholdet ud, hvilket ofte giver sår og røde mærker og nogle gange ar. Du vil altså ofte gøre problemet meget mere synligt og forværre tilstanden.

Er du en af dem, der ønsker at gøre noget for, at du ikke får yderligere uren hud ansigt, så læs med herunder, hvor vi beskriver mere omkring, hvad du kan gøre for at afhjælpe disse hudproblemer.

Husk altid at søge råd og vejledning hos egen læge og hudlæge, da det er nødvendigt at sikre din hud mod at tage mere skade.

Tag vare på din hud

Bedste produkter mod uren hud og pleje heraf.

Rens ansigtet minimum 2 gange dagligt med en mild sæbe, som ikke udtørrer huden. Aldrig brug produkter med alkohol, det gør kun din hud værre. Vi anbefaler desuden altid en toner efter vask, således du kan lukke din porer til.

Når huden er renset, anbefaler vi et tyndt lag ByLykke Serum efterfulgt af ByLykke Repair. Hvis du ønsker endnu mere fugt kan du bruge vores ansigt olie i stedet for eller sammen med de ovenstående produkter.

Udover dette anbefaler vi altid at påføre huden SPF 30 eller højere hver dag.

Hvis du ønsker noget ekstra selvpleje

Sund kost, rent vand og få mejeriprodukter vil have en positiv virkning på din hud. Desuden anbefaler vi, at du sørge for at drikke rigeligt med vand og undgår sukkerholdige sager på daglig basis. Ønsker du at tilføje vitaminer og mineraler til din kost, kan vi anbefale liposomale produkter fra ActiNovo.

Vær opmærksom på, at megen motion kan vise sig negativt på den urene hud, men følger du vores anvisninger, vil du sagtens kunne dyrke motion og få styr på dine gener.