Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på [Bylykke.com], handler du med [Bylykke ApS] og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Alle bestillinger leveres med DAO, PostNord, eller GLS til pakkeshop, samt PostNord til hjemmeadresse.

Handler du for mere end 650 kr. og dermed opnår gratis levering, vil varen altid leveres med DAO eller PostNord til nærmeste pakkeshop.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på [ByLykke.com] har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand. 

Når du returnerer varen, skal den sendes til:
[Bylykke ApS]
[Flintevej 25]
[9000] [Aalborg]

Pakkeboks: Føtex, Hasserisbymidte , 9000 Aalborg

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller byttet til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en e-mail, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 hverdages leveringstid. Vi oplever desværre af og til, at en pakke forsvinder, hvis det er tilfældet sendes en ny pakke til dig.

BETALING

Vi tilbyder mulighed for at betale med kreditkort eller Mobilepay. Det sker via en aftale [Bylykke ApS] har med Clearhouse. Beløbet trækkes når varen sendes. Vælger du at bruge bankoverførsel, får du en mail fra os med Bylykkes reg. nr og konto nr.  Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og [Bylykke ApS] – herunder fortolkning af [Bylykke ApS]s handelsvilkår – afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.