skintype

Din hudtype er fedtet

Fedtet hud eller olieret hud ser ofte skinnende ud med synlige og/eller forstørret porer. Det kan være ledsaget af bumser, akne, hudorme med generel tendens til tilstoppede porer. Din hud overproducerer olie, og du skal derfor passe på med at udtørre huden yderligere, da det blot vil afstedkomme en mere fedtet hud i ansigtet.

Fedt i huden er godt, da det forhindrer dehydrering og tidlig aldring. Din hud producerer for meget olie og det kan du afhjælpe ved at være opmærksom på, at bruge den rette hudpleje til fedtet hud på daglig basis. Olieret hud er ikke nødvendigvis udtryk for helt at undgå olie, da den tværtimod har behov for fugt så overproduktionen stopper. Det er således vigtigt af bruge cremer til fedtet hud for at afbalancere hudens egen produktion af olie. Du kan læse mere om fedtet hud i ansigtet i vores artikler.

Tag vare på din hud

Hvordan plejer du fedtet hud?

Vask huden i koldt vand og med en mild sæbe der kan rense overskydende olie af huden uden at udtørre. Start med en af vores mists, som er uden alkohol og dermed ikke ændrer på hudens behov for oliedannelse. Hvis din hud er meget fedtet, kan du med fordel nøjes med at bruge ByLykke Serum i løbet af dagen, som du kommer på efter en mist. Nogle foretrækker at bruge den alene til natten, da den beroliger huden og gør den blød uden at fedte. I forsøget på at neutralisere hudens behov for at danne ekstra olie anbefales at bruge ByLykke Repair om natten, samt om dagen hvis din hud føles behagelig med creme. Colostrum Lotion kan også bruges, hvis man ønsker en mindre fed creme.

Hvis du ønsker noget ekstra selvpleje

At tage vare på huden er ikke kun at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Det er også at skabe det rette miljø indvortes med daglige kosttilskud, motion, rent vand, sund varieret kost, søvn og frisk luft.

Vi anbefaler de fantastiske liposomale vitaminer fra Actinovo som er førende på deres felt. Derudover collagen som bidrager til at holde et naturligt niveau, når kroppen begynder at producere mindre.