Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Børneeksem og tør hud

Creme til meget tør hud – nænsom og helende pleje til atopisk eksem og tør hud

Børneeksem er et vedvarende, kløende eksem og selvom der vil være perioder uden symptomer, går lidelsen jævnligt i udbrud. Børneeksem kaldes også atopisk dermatitis eller astmaeksem, og kan være ganske generende, som Netdokter beskriver det her. Meget tør hud kan også føre til næsten eksemlignende symptomer, som kan være ubehageligt. Ligesom eksemramt hud, bør meget tør hud behandles med omtanke og grundig omsorg. Hvad enten du eller dit barn lider af børneeksem, eksem eller af særlig tør hud, så er ByLykke Creme og Lotion oplagte produkter til at pleje huden og mindske nogle af de gener, der følger med lidelserne. Produkterne bør bruges regelmæssigt, også i perioder hvor huden ikke virker plaget. Ved regelmæssig brug af creme mod eksem sikrer du dig de bedste resultater og en sund og stærk hud.

Vi vil dog også gøre opmærksom på, at vedvarende gener i huden kan kræve lægelig behandling, hvorfor vi anbefaler alle at søge læge hvis symptomerne varer ved i længere tid. Det kan være, at det skal behandles med receptpligtig medicin eller creme, eller at der skal en hudlæge ind over for at få det til at gå væk.

børnehænder med børneeksem

Creme mod eksem – udbredt lidelse der kræver særlig omsorg

Ikke overraskende forekommer børneeksem hyppigst hos børn, og de fleste vokser fra sygdommen i takt med, at de bliver ældre. Omkring 20% af den danske befolkning lider af sygdommen som børn, mens kun en 1% stadig har den, når de er blevet voksne, som også Netdoktor nævner. Det er uvist, hvor mange danskere der døjer med tør hud, men den fine skandinaviske hud og det ubarmhjertige vejr i Norden øger behovet for behandling af tør hud. Vores fire sæsoner året rundt, med skiftende luftfugtighed og temperaturer, er med til at sætte vores hud på overarbejde hele året rundt. Det er derfor utroligt vigtigt, at vi tager vores forholdsregler – især hvis vores hud har tendens til at være særligt tør eller sart.

ByLykke plejeserie indeholder effektive, plejende ingredienser, der både styrker og opbygger en svag hud. Produkterne er lavet på det forskningsbaserede Colostrum Complex, og indeholder mellem 20 og 31% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheanød. Olierne er fra første presning, og de er derfor af den reneste kvalitet. Der er derfor absolut ingen grund til bekymring for at smøre olier på huden i ansigtet.

Pas på dig selv

Både ved udbrud af børneeksem og meget tør hud er der en række forhold, somdu kan tage, hvis du vil behandle symptomer eller forebygge udbrud.

– Vær klædt ordentlig på, da sved kan irritere huden, og det er det sidste, man har brug for, hvis man lider af børneeksem. Undgå syntetisk tøj og klæd i stedet dig eller dit barn i bomuld.

– Gå langt udenom parfume. Brug uparfumeret vaskemiddel, sæbe og shampoo. Vælg kun produkter uden parfume, hvad end det gælder solcreme, cremer eller andet. Både ByLykke Original Creme og Repair er fuldstændig fri for parfume, og er derfor sikre valg til den tørre eller eksemramte hud.

– Vælg den rigtige hudpleje og brug mindre sæbe og sørg for at tilføje masser af fugt til den eksemramte hud. Fugt gerne huden flere gange dagligt.

Vi anbefaler, at du bruger ByLykke Skin Lotion til større områder på kroppen, da den har en tyndere konsistens og derfor er nemmere at påføre. Lotion optages hurtigt i huden. ByLykke Original Skin Creme kan med fordel anvendes til mindre områder, som ansigt, hals, hænder og fødder. Øget tendens til irriteret hud opleves ofte ved flækkede læber og tørre, revnede fodsåler.

ByLykke original creme mod børneeksem og tør hud

ByLykke Original Creme er en god plejende creme både til behandling og forebyggelse af børneeksem og meget tør hud.

Børneeksem creme – skånsom pleje til sart børnehud

Vi har testet ByLykke Creme og Lotion i samarbejde med børnelæger. Resultaterne peger på, at både Creme og Lotion er oplagte valg til pleje af eksemramt børnehud, da begge fugter og styrker den skadede hud. For mange børn er den daglige påsmøring ikke sjov, da de skal sidde stille. Både ByLykke Original Skin Creme og Lotion er egnet til, at barnet selv kan deltage. Lad barnet være med til at sætte cremen på i dutter, så kan den voksne efterfølgende smøre creme-dutterne ud, mens barnet selv kan fortsætte legen. På den måde bliver cremen bedre fordelt, og barnet kommer til at opleve påsmøringen mere som en leg end et nødvendigt onde.

Hudlægen ordinerer ofte steroidcremer mod børneeksem, som bruges i perioder for at dæmpe generne. Mellem disse behandlinger anbefaler vi, at du bruger ByLykke Original Creme eller Lotion til at pleje huden. Det kan både gøre perioden uden eksem længere, og måske endda gøre perioden med steroidcreme kortere.

Velegnet behandling af alle former for eksem – creme mod børneeksem og tør hud

Udover den gennemprøvede virkning mod børneeksem, er ByLykke Original Skin Creme og Lotion også særdeles velegnet til at pleje og dæmpe gener ved eksem for mennesker i alle aldre, med sine fugtende og nærende egenskaber, og den gavnlige effekt fra råmælks-ekstraktet Colostrum Complex.

FAQ

Q1

Hvorfor får man tør hud?

A1

Tør hud kan komme af mange grunde, og for nogen er det genetisk bestemt at ens hud er tørre end ellers. Det kan også være grundet vind og vejr, især i foråret og efteråret, at huden sættes på overarbejde, og tørrer ud. Samtidig reduceres hudens evne til at holde på fugten jo ældre man bliver.

Q2

Hvordan kommer man af med tør hud?

A2

Behandlingen af tør hud afhænger af årsagen til at den er der. Hvis du har genetisk anlæg for det, så er det en god idé med en fugtgivende hudplejerutine. Det kan også være løsningen, hvis den tørre hud er forårsaget af vind og vejr. Du kan også gøre meget ved at reducere de varme bade, undgå brug af for meget sæbe, undgå brug af hudplejeprodukter med meget alkohol i, og ved at drikke rigeligt med vand.