Uren hud

UREN HUD

De fleste mennesker døjer på et eller andet tidspunkt i deres liv med bumser, eller måske akne, i forskelligt omfang. Oftest rammer hudlidelsen i forbindelse med puberteten, når kroppens kønshormoner øger hudens produktion af talg, der skaber en betændelsestilstand i talgkirtlerne omkring de helt små hår i ansigtet, på ryggen og på brystet. Talgkirtlernes udførselsgange bliver mere snævre, og talgen ophober sig i kirtlerne og udvikler sig til det, vi kender som hudorme. Den tilstoppede kirtel er et ideelt sted for akne-bakterien, der lever af hudfedt. Bakterien gør talgen fastere, og det bliver endnu sværere for hudfedtet at komme ud af talgkirtlen. Når bakterien nedbryder hudfedtet dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, som irriterer talgkirtlen og skaber betændelse. Oftest forsvinder akneudbruddene af sig selv inden 25-års alderen, men nogle døjer også med hudsygdommen senere i livet. Uren hud kan især for unge udvikle sig til en svær lidelse, der kræver lægelig assistance. Lægeordineret medicin hertil er oftest med mange bivirkninger på indre organer. Derfor er det vigtigt, at et udbrud tages alvorligt og behandles med det samme. Perioden med lægeordineret medicin skal helst reduceres, så den bliver så kort som mulig. Det kan bl.a. ske ved at følge vores nedennævnte anvisninger.

BYLYKKE LOTION PLEJER OG BEHANDLER UREN HUD 

Uren hud er betændt og har brug for skånsom pleje for at kunne hele igen og genvinde sin styrke. Vask huden nænsomt to gange dagligt med mild sæbe eller bare med vand. Undgå at skrubbe huden for hårdt eller at rense den yderligere med produkter, der indeholder alkohol, som udtørrer den. Plej i stedet huden med hudpleje, der ikke tilstopper porrene. ByLykke Lotion optages hurtigt i huden uden at tilstoppe porerne. Det er vigtigt at tilføre huden fugt, også selvom den virker fedtet. Det er en udbredt misforståelse, at man kan behandle fedtet hud ved at affedte den, men det er langt fra tilfældet. Når du fjerner hudens fedt udtørres den, og for at kompensere begynder huden at producere endnu mere fedt. Brug i stedet ByLykke Lotion, og påfør produktet efter du har vasket huden forsigtigt.


Akneramt hud er sårbar og kan føles øm og klø. ByLykke Lotion dæmper kløen og tilfører de skadede hudceller den næring, de har brug for. Råmælken styrker desuden cellerne, så de kan regenerere og forebygge fremkomsten af ar.

STYRK DIN HUD OG FOREBYG AKNE 

Selvom akne i et vist omfang er genetisk betinget, er der alligevel en række forholdsregler, du kan tage for at undgå udbrud af hudlidelsen. Grundlæggende handler det om at undgå overbelastning af huden og at holde den sund og stærk. Daglig brug af ByLykke Lotion er en god og naturlig pleje af huden og en af vejene til en sund hud. Lotionen er mild og effektiv og vi anbefaler, at du bruger den dagligt efter behov også i de perioder, hvor aknen ikke er i udbrud. Tag følgende forholdsregler, hvis du ønsker at forebygge akne:

– Hold huden ren Vask huden i ansigtet og på kroppen med en mild sæbe morgen og aften. Det er vigtigt, at du renser huden nænsomt uden at skrubbe og overbelaste den.

– Tilfør huden fugt Selvom huden virker fedtet, skal den have fugt. ByLykke Lotion er et oplagt valg af hudpleje til akne, da den let absorberes i huden, hvor den fugter og styrker hudens celler uden at tilstoppe porerne.

– Lev sundt Drik rigeligt med vand, spis sundt og dyrk motion. Det øger dit velvære og blodcirkulationen i kroppen. Det gør kroppen sund og styrker på den måde din hud.

– Undgå ekstremer Udsæt ikke huden for megen kulde, varme eller sollys. Selvom sollyset kan dæmpe aknen for en kort periode, kan den ikke holde den nede. Langvarig udsættelse for sol kan til gengæld give solskadet hud og i værste tilfælde hudkræft

 • Økologisk ByLykke Serum med 3 forskellige hyaluronsyrer

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 175,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Skin Repair, 50 gr. glas krukke

  ByLykke

  DKK 189,00
back