Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Colostrum Complex – kun i ByLykke produkter

Dette fantastiske biprodukt fra koen i forbindelse med kælvning er den bærende ingrediens i hudplejeprodukter fra ByLykke.

Forsknings samarbejde med Aalborg Universitet

Pia Lykke har i perioden 2005-2008 udviklet denne ingrediens i et forskningssamarbejde med Aalborg Universitet. Ved anvendelse af ny teknologi i fremstillingsprocessen er det blevet muligt at frigøre og aktivere råmælkens mange egenskaber.

Gennem forskning og test er det bevist, at den færdige ingrediens dæmper virus og styrker immuniteten.

(Forskningsresultat publiceret i New Microbiologia i 2010).

Hvor får vi vores Colostrum fra?

Colostrum (råmælk) køber vi kun fra én forhandler, som hele tiden arbejder intenst på at skaffe den bedste kvalitet, hvilket vil sige, at den proces colostrum gennemgår fra indsamling hos bonden til det færdige pulver, har været så skånsomt som muligt, for at sikre de aktive komponenters virkning i ByLykke produkterne.

Den første råmælk gives til den nyfødte kalv for at sikre dens immunforsvar. Det colostrum vi køber og bruger er indsamlet over flere dage, for at sikre et bredt spektre af næringsstoffer.

De gode egenskaber i køers råmælk har via forskning vist at have en gavnlig effekt på humane tarmceller. Der er en vis lighed mellem hudceller og tarmceller, hvorfor brugen i cremer, vil kunne gavne vores hud. Colostrum indeholder mere end 90 veldefinerede komponenter, som grupperes i:

Immunfaktorer:

I medicinske og kliniske studier af bovin (koens) colostrum, er fundet omkring 20 forskellige antistoffer rettet mod virus, bakterier, gær, svampe, allergener og toksiner.

Vækstfaktorer:

Stimulerer vækst, regenerering, og opbygger aldersskader i muskler, hud, kollagen, tarmvæg, knogler, bindevæv og nerve væv. Vækstfaktorer er med succes blevet brugt i produkter til huden mod bl.a. brandsår, skader og aldring.

Proteiner:

Essentielle komponenter i alle cellulære processer, fungerer som biologiske byggesten og som katalysatorer i de kemiske reaktioner, der foregår i alle levende organismer.

Vitaminer og mineraler:

Bl.a. retinol, tocopherol, B-carotene, vit-E, Thiamin, riboflavin, niacin, folic acid, vit-B12, Ca, P, Mg, Na, K, Zn, Fe, Cu, S, Mn

Gangliosider:

Påvirker udvikling og aktivitet af forskellige immuncelletyper.

Kulhydrater og sacharider:

Binder vand i vævet, spiller en rolle i forebyggelse af infektioner.

Lipider:

Spiller en væsentlig rolle for vævet og den kognitive udvikling.

Colostrum Complex er en velafbalanceret blandingen af alle disse, sammensat fra naturens side til, at virke 100% optimalt.