Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Psoriasis – hud og pleje

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme herhjemme, og lidelsen rammer to til tre procent af befolkningen. Sygdommen opstår særligt i hårbunden, på albuer, knæ og på den nedre del af ryggen. Psoriasis er en både arvelig og kronisk lidelse, men selvom du har sygdommen, kan du opleve lange perioder uden udbrud. Man kender ikke årsagen til psoriasis, men under udbrud deler overhudens celler sig omkring 7 gange hurtigere end cellerne gør ved hudens normale tilstand. Med unormale celledelinger følger en mangelfuld cellemodning, der giver en kraftig dannelse af skæl.

Psoriasis rundt om øje
Psoriasis rundt om øje

Styrk psoriasisplaget hud med ByLykke creme

Hud der er plaget af psoriasis, har et særligt behov for pleje og omsorg. Colostrum fra råmælk dæmper inflammationen, og ingrediensen dæmper den generende kløe og beroliger huden.Behandlingen bygger huden op, styrker dens immunforsvar og øger dens evne til at beskytte sig mod ydre påvirkninger. Lider man af psoriasis, har man nok oplevet, hvordan kløen og irritationen kan blive så slem, at man kommer til at klø sig selv til blods. For at lindre de værste gener ved psoriasis, så kan en god creme afhjælpe både kløe og være med til at hele små sår og rifter.

Både ByLykke Skin Creme, Original Creme og Lotion har en helende og fugtende effekt, og er derfor god pleje til skør og irriteret hud med mindre sår og rifter. Som psoriasis creme, kan både vores Skin Creme og Lotion med fordel anvendes sammen. Vi anbefaler, at du bruger lotionen til større hudområder. Den absorberes hurtigt i huden og er nem at smøre ud. Til mindre områder samt ansigt og hals partiet vil cremen være yderst egnet. De to produkter kan desuden let anvendes sammen. For at opnå det bedste resultat, bør du pleje huden dagligt med enten ByLykke Skin Lotion eller Creme. Det er en god idé at bruge produkterne løbende også selvom, din psoriasis ikke er i udbrud. De nærende egenskaber styrker huden og gør den mere modstandsdygtig, så du i nogle tilfælde vil kunne mindske udbrud af psoriasis.

ByLykke hudplejeserie til psoriasis
ByLykke hudplejeserie til psoriasis

Plej og forebyg

Du kan i nogen grad forebygge dine udbrud af psoriasis ved at være opmærksom på de faktorer, der kan fremprovokere eller forværre hudlidelsen. Der er derfor også ting, du selv kan gøre, for at holde sygdommen nede:

– Undgå stress da psykisk stress af forskellig art kan udløse udbrud og mange oplever, at udbruddene netop kommer i psykisk hårde og stressende perioder.

– Beskyt huden i forhold til solskoldning, rifter, brændemærker og andre skader på huden, da dette kan fremprovokere psoriasisanfald. Anfaldene opstår som regel i det skadede område, men ofte først et par uger senere.

– Lev sundt da der er en klar sammenhæng mellem rygning, alkoholindtag, fedme og psoriasis.

– Hold huden smidig med gode hudprodukter. ByLykke Creme og Lotion er gode bud på naturlige produkter, der både giver huden næring og hjælper den med at genopbygge sig selv.

Helt naturlig forkælelse til udsat hud

Både ByLykke Skin Creme og Lotion er fuldstændig fri for parfume og unødvendige fyldstoffer. Både creme og lotion indeholder økologiske og naturlige olier og er konserveret med ét systems konservering, der mindsker risikoen for allergiske reaktioner. Produkterne er et både skånsomt og effektivt valg, hvis du ønsker hudpleje, der nærer og beskytter din hud på en helt naturlig måde.