Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Effektiv hudpleje til aldrende hud

Ligesom det er tilfældet med resten af kroppen, ældes huden helt naturligt. Den proces kan ikke stoppes, men med den rigtige pleje kan du styrke huden og udskyde processen.

Med alderen nedbrydes vores hud langsomt af forurening, sol og sygdom, og det er vigtigt at pleje huden med produkter, der styrker og nærer den.

Ældre ægtepar med aldrende hud
Ældre ægtepar med aldrende hud

Styrk hudcellerne med råmælk

Allerede inden vi fylder 30 år falder produktionen af fibrene elastin og kollagen i hudens celler. Fibrene er med til at give huden styrke og smidighed og i takt med, at de forsvinder, bliver huden skrøbelig, tynd og rynket. ByLykke Creme indeholder 15% forskningsbaseret colostrum, der med sine mere end 90 forskellige næringsstoffer er en effektiv næringskilde til hudcellerne. Cellerne fornyes hver 28. dag, og med den rette næring genskabes de nye celler stærkere. Det gør samtidig huden stærkere og mere smidig.

Med ByLykke Cremer tilføres huden et beskyttende fedtlag, og den store mængde næring giver hudcellerne bedre betingelser for at genskabe sig selv i en bedre og styrket version. En af hudens vigtigste funktioner er at være en beskyttende barriere mod omverdenen. Det betyder, at nogle hudplejeprodukter blot lægger sig på hudens overflade uden at trænge ordentligt ind i den. ByLykke Cremernes kombination af vand og olier med små molekyler hjælper næringen gennem hudens beskyttende lag, så den kan optages i cellerne.

Sund og smidig hud

I vores undersøgende arbejde med ByLykke Creme lavede vi scanninger af hud før og efter behandling med cremen, og vi kan se, at huden blev stærkere af ByLykke plejeprodukterne. Olierne ByLykke produkterne er af bedste kvalitet, og de indeholder den optimale mængde af essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler, der beskytter og opbygger en sund hud.

ByLykke Creme og Lotion til aldrende hud
ByLykke Creme og Lotion til aldrende hud

Pas på din hud og hold den sund og spændstig længere

Der er flere ting du kan gøre, hvis du gerne vil passe på din hud og mindske alderens tegn:

– Plej din hud rigtigt og vælg hudpleje, der både giver huden fugt og stimulerer kollagendannelsen. Du skal ikke vente til rynkerne er dukket op med at sætte ind, og det er en god idé at starte behandlingen tidligere. Med sine mange næringsstoffer er ByLykke Skin Creme en effektiv og styrkende pleje til aldrende hud, men også en oplagt creme til at forebygge alderstegnene.

– Giv din hud solhat på da solens UV-stråler er hårde mod huden. Hvis du vil sikre, at din hud beholder sit sunde og faste udseende længst muligt, er det en god idé at beskytte huden mod solen. Spar derfor ikke på solcremen – heller ikke, når solen ikke skinner!

– Lev sundt for kroppen er et stort sammenhængende kredsløb, og din kost og dine vaner har også indvirkning på din huds udseende. Spis varieret og sundt, drik rigeligt med vand og undgå rygning.

ByLykke Original Skin Creme til aldrende hud
ByLykke Original Skin Creme til aldrende hud

Sådan bruger du ByLykke Skin Creme til aldrende hud:

Vi anbefaler at bruge ByLykke Cremer én eller to gange dagligt til aldrende hud. Ved behandlingen forbedres hudens struktur, og den bliver stærkere og mere elastisk. ByLykke Creme er både skånsom og effektiv, og det er oplagt at bruge cremen dagligt allerede før, huden begynder at få synlige alderstegn. En sund og stærk hud har et bedre forsvar mod de ydre påvirkninger, der med tiden gør huden skrøbelig og rynket. Derfor er det en god idé, at give den daglig beskyttelse allerede før den første rynke viser sig.

Vi elsker olier og har med ansigtsolien gjort det nemmere for dig at få endnu mere fugt. Olien er perfekt sammen med ByLykke Cremen, som blandes med nogle dråber olie og påføres i ansigtet. På den måde trænger olien hurtigt ind uden at fedte og du opnår endnu bedre fugt og beskyttelse.