Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Tør og sensitiv hud

Sart hud er en vending man støder på konstant, hvis man bevæger sig indenfor verdenen af hudpleje. Det står typisk på både produkter og i reklamer, eller opstår i samtaler med veninder, kosmetologer eller andre. Men hvad vil det helt præcist sige at have sart hud? Hvordan ved du, at du har sart hud? Og hvad kan du gøre ved det?

tør og sensitiv hud hos både ung og gammel

Først og fremmest er sensitiv hud ikke en klinisk term. Det er mere et udtryk for hud, der nemt bliver irriteret. Det kan være fra ting som sol, vind, kulde eller produkter som cremer og parfumer. Normalt ser man symptomer på sart hud ved rødme, en stikkende fornemmelse, kløe og generelt ubehag efter, at din hud har været i kontakt med et bestemt stof eller har været i et bestemt miljø. Derfor betyder sart hud altså også noget forskelligt for forskellige mennesker, og det er derfor nødvendigt at kende nøjagtigt til dit problem for at finde ud af, hvad der kan hjælpe dig. Du vil ofte ikke være i tvivl om hvorvidt din hud er sensitiv eller ej, for gennem brug af forskellige produkter og særligt ved nye produkter, vil du med sensitiv hud opleve en øjeblikkelig følelse af ubehag.

Hos ByLykke har vi den perfekte hudpleje til sensitiv hud. Sensitiv hud er typisk tynd eller har en meget fin struktur, hvor blodkarrene ligger meget tæt på overfladen. Derfor er huden særligt modtagelig over for ydre påvirkninger, og den bliver let irriteret og dehydreret.

ByLykke plejeserie baseret på økologiske olier for en sund hud

CREME MOD TØR HUD – BYLYKKES PLEJEPRODUKTER TIL SENSITIV HUD

Både ByLykke Original Skin Creme, Repair og Serum er velvalgt pleje til særligt sensitiv hud i ansigtet eller på kroppen, fordi produkterne er fri for æteriske olier, syntetisk parfume og flere kombinationer af konservering. Desuden er den bærende ingrediens, det forskningsbaserede Colostrum Complex, der er skabt på den første mælk efter, at koen har kælvet, som beviseligt dæmper inflammation og styrker immuniteten. Et så rent produkt uden unødvendige tilsætningsstoffer er typisk det, der er lettest for folk med sensitiv hud at benytte sig af. Det reducerer også risikoen for uønskede reaktioner på særlige stoffer. Hvis du ved, at du er sensitiv for en eller flere specifikke ingredienser, så anbefaler vi at du altid tjekker ingredienslisterne på de produkter, som du ønsker at købe.

CREME TIL TØR HUD ANSIGT – UNDGÅ UNØDVENDIGE STOFFER

Mange er ikke opmærksomme på, hvor meget parfume vi hver eneste dag udsætter vores krop for. Parfumen gemmer sig bl.a. i makeup, sæbe, rengøringsmidler og vaskepulver, og den dukker tit op steder, hvor vi ikke forestiller os, den vil være. Den konstante påvirkning af parfumer er værd at være opmærksom på. Med tiden kan den nemlig føre til generende parfumeallergi. Antallet af parfumeallergikere er stigende, og allergien medfører kløende udslæt, knopper og blærer som er meget generende. Hvis du vil slippe uden om allergiens ubehagelige gener, er det vigtigt, at du bruger så få parfumerede produkter som muligt. Parfume er bare et af de mange skadelige stoffer, vi udsætter vores hud for, og som gør den sensitiv og sårbar samt ødelægger hudens naturlige balance. Tit kan naturlige produkter udgive sig for at være uden parfume, men her menes der ofte blot at produktet er uden syntetisk parfume. Derfor kan de stadig godt indeholde æteriske olier, som afgiver dufte og kan få din hud til at reagere.

ByLykke’s plejeprodukter er uden parfume og æteriske olier, og indeholder kun ét konserverings system. De er derfor oplagte som pleje til sart hud. Den simple sammensætning er en, som de fleste kan tåle.

ByLykke Original Skin Creme og Repair er gode valg til pleje af sensitiv hud i ansigtet og på kroppen hos både store og små. Produkterne er effektive, men skånsomme, og vi anbefaler, at du bruger dem regelmæssigt. Det er en god idé at benytte de tre produkter sammen, da de kan komplimentere hinanden i at genopbygge din hudbarriere.

tød hud i ansigt

RÅMÆLKENS GODE EGENSKABER

ByLykkes plejeprodukter indeholder forskningsbaseret Colostrum Complex. Når ingrediensen fremstilles, så frigøres og aktiveres mange af de gode og styrkende egenskaber, man finder i denne første mælk. Colostrum indeholder 90 forskellige næringsstoffer, som bl.a. kan bekæmpe inflammation og gøre huden mere immun.

ByLykke Skin Cremer og Lotion indeholder økologiske ingredienser og olier fra første presning. Både vores cremer, serum og lotion kan derfor genoprette hudens fugtbalance og give en naturlig sund hud. Derfor er det også vigtigt at produkterne bruges konsekvent, så du ikke stopper med at styrke og opbygge hudens egen barriere – også selvom at du har oplevet stor bedring i din huds tilstand.

ANSIGTSCREME TIL TØR HUD – BYLYKKE CREME, LOTION OG REPAIR

Både ByLykke Original Creme, Creme, Lotion og Repair er egnet til pleje af særligt sensitiv hud, og de fire produkter kan med fordel anvendes sammen. Mængden af råmælk er lige stor i Creme og Lotion med 15%, og der er 10% i Repair. Lotionen absorberes hurtigt, og den er velegnet til større hudområder, ligesom den også anbefales, hvis du har tendens til fedtet hud. Cremerne er oplagt til mindre områder, og hvis du har tendens til tør hud, der har behov for særlig pleje. Repair anbefales til kombineret hud, specielt med fedtet hud i T-zonen. Du kan eventuelt anvende Creme og Repair som ansigtspleje om dagen, og Original Creme som natcreme. Hvad enten du bruger ByLykke Skin Lotion, Cremerne eller Repair, bør du bruge produkterne regelmæssigt for at opnå en sund hud og de bedste resultater.

LÆS HVAD EN AF VORES KUNDER SIGER OM PRODUKTERNE

Katrine fortæller: “Jeg har længe haft ubalance i form af sensitiv hud og især meget tør hud, som netop gjorde den udsat. Jeg har været gennem lægebehandling og diverse hudlæger og cremer. Den blev bare mere tør og irriteret. Til sidst stoppede jeg “lægecremer “ og tyede til det naturlige. Her har jeg været igennem et par cremer også, indtil jeg læste om ByLykke og gav dem en chance. Og endelig blev min hud blød og fugtet igen og dermed også mindre rød og irriteret. Jeg har stadig sensitiv hud, men den ser mere sund ud nu, synes jeg”.

Find dit ByLykke-produkt mod sensitiv hud på www.bylykke.com