Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Pleje af sund hud

Selvom du fra naturens hånd har en sund hud uden tilbagevendende hudproblemer, har din hud stadig brug for omsorg for at bevare sin styrke og spændstighed. ByLykke Creme og Lotion er naturlige kilder til fugt og næring for sund og stærk hud.

kvinde med sund hud
Sund hud opnås bedst med milde plejeprodukter

Naturens egen hudpleje

ByLykke plejeprodukter er lavet af naturlige ingredienser. Cremen er fuldstændig fri for æteriske olier, parfume, parabener og andre overflødige fyldstoffer. Produkterne indeholder kun de reneste, økologiske olier, der tilfører huden næring og fugt, så den bliver smidig, blød og stærk. ByLykke’s hudplejeprodukter er effektive, men stadig skånsomme, derfor kan de bruges dagligt, som nærende pleje af hud uanset alder.

Sund hud kræver sunde plejeprodukter fra ByLykke
Sund hud kræver sunde plejeprodukter fra ByLykke

Vi anbefaler, at du bruger ByLykke Skin Cremer og Lotion én til to gange dagligt eller efter behov. Kombiner den ønskede creme og lotion for at opnå det optimale resultat, tilpasset kroppens forskellige behov. Cremerne er perfekte til mindre hudområder, mens lotionen er velegnet til større områder. Begge optages hurtigt i huden uden at tilstoppe porerne. Du kan med fordel bruge Original Creme som natcreme og Repair eller Skin Creme som dagcreme.

Alderen tager hårdt på huden, og gør den tyndere og svagere over tid. Med den rigtige pleje kan du forberede huden, og give den styrken til at holde alderens gener væk i længere tid. 

Plej huden indefra og udenpå

Kroppen og huden er en kompleks størrelse. Derfor er der ikke bare en enkel opskrift på, hvordan du kan holde din hud sund og stærk. Hvis du vil have en sund hud, er du nødt til at pleje den både indefra og udenpå. – Pas på solen

Solskin er dejligt, men solens UV-stråler har en skadelig effekt på huden, der kan give slemme forbrændinger og i værste fald være skyld i hudkræft. Brug solcreme med høj faktor, og beskyt din hud – også når solen ikke skinner!

– Lev sundt

Fysisk, som psykisk sundhed er afgørende for din krop og din huds tilstand. Spis sundt, dyrk motion og undgå usund stress. Det vil give sig til udtryk både i dit velvære og i din hud.

– Sluk hudens tørst

Huden har brug for fugt og pleje. Det gør den blød og smidig, så du undgår generne ved tør hud, der lettere brister og rammes af infektioner. Plej din hud dagligt med ByLykke Creme og Lotion, og få en blød og stærk hud uden unødvendig kemi.

ByLykke original skin creme til sund hud
ByLykke original skin creme til sund hud

Styrk hudens heling naturligt og videnskabeligt

Selv med en sund og stærk hud er det normalt at få mindre skader og infektioner nu og da. Små brandsår, udslæt som følge af bjørneklo, rifter fra barberingen eller skægpest er irriterende hudskader, du kan støde på i din hverdag. For at undgå infektioner og gener, er det vigtigt at holde huden ren og velplejet, så helingen sker gnidningsfrit.

Colostrum fra råmælk er en bærende ingrediens i ByLykke plejeprodukter. Ingrediensen har mange gavnlige egenskaber og indeholder mere end 90 forskellige næringsstoffer, der alle gavner din hud. Derfor styrker colostrum bl.a. hudens immunforsvar og heling. ByLykke Cremer og Lotion er gode valg inden for sund og naturlig hudpleje. Produkterne efterlader huden stærk, blød og med en blid duft af olier.