Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Liposomer – værd at vide

Stor effekt med kun ét skud!

For at sikre optagelsen af næringsstoffet har vi indkapslet plantestoffet i høje doser i liposomer. Sammenlignet med konventionelle kosttilskud, såsom kapsler og pulver, kan en signifikant højere biotilgængelighed og frem for alt udvikling af effekten i kroppen opnås på denne måde.

Hos ActiNovo er de lige så begejstrede for potentialet i naturlige aktive ingredienser, som de er for mulighederne i den moderne teknologi. Derfor kombineres begge i meget effektive liposomale kosttilskud;

Vores løsning: liposomer 

Du kan tænke på liposomer som små (lipid) vehikler lavet af det samme stof som vores humane cellemembran. Og det er netop her, hvor den særlige funktion ligger: Hvis du indkapsler fedtopløselige og vandopløselige vitale stoffer (såsom vitaminer) med liposomal teknologi, betragtes det indkapslede aktive stof ikke som et “fremmedlegeme” af den menneskelige organisme, men overføres direkte ind i blodbanen uden tab. Det indkapslede vitale stof kan absorberes fuldstændigt af tarmkanalen og fordøjelseskanalen og smelte sammen med den menneskelige cellemembran.

Liposomerne fungerer også som en beskyttende skal, der gør det muligt for næringsstoffer at passere gennem kroppen med en høj absorptionshastighed og udvikle deres virkning. Destruktion ved mavesyre eller nedbrydning af enzymer, før den faktiske absorption forhindres således.

Med liposomale produkter fra ActiNovo kan du opnå en højere biotilgængelighed og effekt end med konventionelle kosttilskud.

Men hvad er biotilgængelighed? 

Fra et videnskabeligt synspunkt beskriver biotilgængelighed andelen af et næringsstof, der faktisk absorberes af den menneskelige organisme efter indtagelse og kommer ind i blodbanen. Vitaminer, mineraler, men også plantestoffer påvirker hinanden og absorberes ikke i samme grad af kroppen. Afhængigt af personens alder og tarmsundhed udvikler de forskellige effektstyrker. I stedet for at tage en unødvendig overdreven dosis af vitale stoffer, giver det mere mening at fokusere på kvalitet i stedet for kvantitet.

For at vores krop skal kunne udnytte næringsstofferne fuldt ud, er der brug for naturlige og rene aktive stoffer, der er forholdsvis velegnede til vores krops egne enzymer. På grund af indkapslingen af næringsstoffet i liposomer bevæger det vitale stof sig via tarmen direkte ind i blodet og er der fuldt tilgængeligt for kroppen!

ActiNovo Liposomale vitaminer med stor optagelighed