Gratis levering ved køb over 650,- kr.     –     Hurtig levering kun 1 – 3 hverdage   

Gratis levering ved køb over 650,- kr.  – Hurtig levering kun 1-3 hverdage

Tynd hud

Huden er kroppens største organ og den har en række vigtige funktioner. Den beskytter os ikke kun imod slag og skrammer, men forhindrer også skadelige bakterier og mikroorganismer i at trænge ind i kroppen. Tynd hud kan være genetisk betinget, men selvom du har tyk hud fra naturens side, vil den blive tyndere og mere skrøbelig i takt med, at den ældes.

ældre dame med tynd hud
Tynd hud kræver en ekstra beskyttende creme

MEDICIN OG TYND HUD

Noget medicin er hårdt ved kroppen og svækker huden. En kendt bivirkning ved binyrebarkhormon er, at hormonet svækker kroppens immunforsvar og gør huden tyndere.

Sygdomme som diabetes kan også gøre huden tynd og pergamentagtig. ByLykke Lotion naturens pleje anbefales til tynd hud.

creme til tynd hud
ByLykke Skin Lotion til tynd og skrøbelig hud

SKRØBELIG TYND HUD

Tynd hud er skrøbelig og kræver ekstra omsorg og pleje. ByLykke Creme og Lotion er ideel pleje til tynd og skrøbelig hud, da produkterne tilfører huden fugt og styrker dens immunforsvar.

Produkterne er fremstillet af de bedste naturlige ingredienser uden unødvendig kemi. Derfor er ByLykke et skånsomt, nærende og effektivt valg når du vil pleje din hud.

I ByLykke Creme og Lotion er overflødelige fyldstoffer bandlyst. Produkterne er fri for parfume, æteriske olier og parabener. 

Til gengæld indeholder ByLykke Creme og Lotion ren økologisk mandelolie, jojobaolie og sheabutter, der tilfører huden næring og en naturlig, mild duft.

Konservering er nødvendig for produkternes holdbarhed, men ByLykke har i flere år arbejdet på at mindske brugen af konserveringsmidler i produkterne. I dag bruger vi kun et enkelt konserveringssystem. På den måde mindskes risikoen for allergiske reaktioner, der kan ramme tynd og sensitiv hud særligt hårdt.

ANBEFALING AF BRUG

Vi anbefaler, at du plejer din hud en eller flere gange dagligt eller efter behov. Oftest vil ByLykke Lotion være mest oplagt til tynd hud, da den hurtigt optages i huden. Derfor kan lotionen påføres uden, at den generer den følsomme hud. Til mindre områder kan cremen også anvendes, hvis den påføres med forsigtighed.

GODE RESULTATER

Diabetikere oplever ofte, at sygdommen svækker deres hud. Irriteret hud kan klø og ødelægges nemmere og sårene herfra er sværere at hele. Derfor bør man holde huden fugtig og smidig med en god creme eller lotion.

TEST AF BYLYKKE

ByLykke har, i et samarbejde med Aalborg Kommunes Hjemmepleje, undersøgt effekten af ByLykke Creme hos borgere med diabetes 1 og 2. Formålet var at hele og forebygge skinnebenssår. Efter at have set cremens effekt, blev den efterfølgende anbefalet til fremtidig hjemme brug.

STYRK KROPPENS SKJOLD

En af hudens fineste opgaver er at beskytte os mod ydre påvirkninger, hvad enten det er fysiske slag eller ondsindede bakterier. Tynd hud har ikke det samme forsvar og kræver ekstra omsorg, for at undgå brud på huden og infektioner.

produkter til tynd hud
ByLykke Creme og Lotion til sart, tør og sensitiv hud

COLOSTRUM GØR EN FORSKEL

ByLykke Skin Creme og Lotion indeholder colostrum fra kælvende køer tilegnet hudens immunsystem og helingsprocesser. Den omfatter mere end 90 forskellige næringsstoffer med forskellige gavnlige effekter. Colostrum har en dokumenteret effekt på hudens heling, eftersom ingrediensen har en positiv effekt på hudens immunforsvar.

ByLykke Skin Creme og Lotion er derfor et oplagt valg af hudpleje til sensitiv og tynd hud, da produkterne styrker hudens heling og beskytter den udsatte hud mod virus og bakterier. Produkterne styrker og afbalancerer hudens cellefunktion og beskytter den tynde hud mod krævende vejrforhold samt mod forurening mange mennesker lever i dagligt. ByLykke Skin Creme og Lotion er velvalgt og naturlig sund fornuft til tynd hud.