Brændende hud i ansigtet

HVAD FORÅRSAGER BRÆNDENDE HUD I ANSIGTET OG HVAD AFHJÆLPER DET? 

Din hud beskytter dig fra omverdenen. Den beskytter dig også mod indvendig skade ved at sende dig signaler om, at der er et problem. Din hud har mange måder at fortælle dig, at der er noget galt – brændende og kløende hud er en af dem. Huden er et organ, der altid er i bevægelse, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvad din hud prøver at fortælle dig. 

Brændende hud i ansigtet, der stikker og klør, er ofte symptomer, rosacea-patienter oplever. De udbrud man oplever, når man har rosacea, kan for mange forveksles med akne og sensitiv hud. De typiske symptomer på rosacea er nemlig rødme, røde knopper og en hud, der er irriteret, klør og som virker til ikke at kunne tåle noget. Rosacea er en kronisk lidelse, der typisk viser sig hos voksne på kinderne eller omkring næsen. Det er en en form for betændelsestilstand, og derfor kan sygdommen godt forårsage brændende hud og stikkende og prikkende fornemmelser.

Brændende og kløende hud kan også være forårsaget af en allergisk reaktion på et hudplejeprodukt. Har du for eksempel sensitiv hud, kan du godt opleve, at din hud bliver rød, brænder og klør, hvis du bruger en ny creme eller et nyt renseprodukt, der for eksempel indeholder parfume, syre eller andet, som kan få din hud til at slå ud.

Andet, der kan forårsage brændende og kløende hud: 

 • Varme drikke og stærk mad 
 • Rødvin og andre alkoholiske drikke 
 • Sol og vind 
 • Motion 
 • Forskellige hudprodukter 

Brændende og kløende hud er et almindeligt problem, der normalt ikke giver anledning til bekymring. Ofte forekommer det sammen med udslæt og har en klar årsag, såsom en solskoldning, der forsvinder af sig selv. Hvis du oplever symptomerne på rosacea, skal du dog søge læge, så du kan holde udbruddene nede. 

Oplever du brændende og kløende hud uden udslæt, kan en underliggende tilstand i nogle tilfælde være årsagen. Det kan være noget så simpelt som tør hud, men det kan også være alvorligt. Det er vigtigt at tale med din læge, hvis du er bekymret. Både medicinsk behandling af din tilstand og hudplejeprodukter mod inflammation kan lette på den brændende hud. 

BYLYKKE HUDPLEJEPRODUKTER MOD BRÆNDENDE OG KLØENDE HUD 

Oplever du ofte, at du har brændende hud, bør du skifte dine hudplejeprodukter ud med produkter uden nogen former for parfume. Det er også en fordel, hvis produkterne er naturlige, da de derfor er mere skånsomme og chancen for, at din hud kan tåle dem, er større. Vores ByLykke hudplejeprodukter er alle naturlige. Her på siden finder du både ByLykke Skin Creme og ByLykke Repair, som er gode til brændende hud i ansigtet. De indeholder begge Colostrum Complex, som er råmælk, der afhjælper inflammation.

Oplever du brændende hud på kroppen, kan vores ByLykke Skin Lotion blive din nye bedste ven. Det er en plejende kropslotion, der giver huden næring og pleje, og så er den specielt god til tørre områder og problemhud, der slår ud. Den er nemlig særligt udviklet til brug ved allergier og nældefeber, som kan være skyld i din brændende og kløende hud. Lotionen lindrer med det samme, du smører den på huden, og har en kølende effekt. 

Alle ByLykke hudplejeprodukter er fuldstændigt fri for parfume – og så er de økologiske og miljøvenlige. De er derfor yderst skånsomme, hvis du oplever en brændende og kløende hud. • Blomster mist af hvid rose, økologisk

  Økologisk rosen vand, hvid, alkoholfri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Blomster mist af lavendel, økologisk

  Økologisk lavendel vand, alkoholfri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Blomster mist af melissa, økologisk

  Økologisk melissa vand, alkohol fri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • ByLykke Repair 50 ml og Serum 30 ml

  ByLykke Repair og Serum

  ByLykke

  DKK 434,00
  DKK 400,00
 • Blomster mist af rød rose, økologisk

  Økologisk rosen vand, rød alkoholfri, 100 ml.

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Bylykke Serum, 30 ml

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • ByLykke Serum 50 ml

  ByLykke Serum, 50 ml

  ByLykke

  DKK 345,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • flydende lotion

  ByLykke Skin Lotion NY PÅ VEJ!

  ByLykke

  DKK 0,00
 • 200 ml. økologisk ByLykke Skin Lotion til den tørre hud, som kræver ekstra næring.

  ByLykke Skin Lotion 200 ml.

  ByLykke

  DKK 225,00
  DKK 125,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Repair, 50 gr. i glas

  ByLykke

  DKK 189,00
back