Rosacea

ROSACEA Rosacea er en hudlidelse, der forårsager en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Immunforsvaret svækkes og en overvækst af mikroorganismer giver symptomer som vedvarende rødmen, røde pletter og ujævnheder, der ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op, der opstår kløe og i nogle tilfælde går betændelsen også i øjnene. Skånsom og effektiv pleje til skadet hud Hvis du lider af rosacea, har din hud brug for grundig pleje. Både ByLykke Creme og Lotion kan anvendes til rosacearamt hud, og begge produkter mindsker symptomer og holder nogle af anfaldene tilbage.

 Nogle mener, at det er en dårlig idé at behandle rosacea med hudprodukter, hvor der er olier på ingredienslisten. Det er vi uenige i. Det skal dog være den rigtige slags olie. Oftest har skadet hud kun et tyndt fedtlag, og du kan beskytte den ved at genskabe olielaget. Både ByLykke Creme og Lotion indeholder mellem 20 og 31% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheanød. Olierne er fra første presning og er derfor af den reneste og bedste kvalitet. Af den grund er ByLykke Creme og Lotion oplagte valg, hvis du er plaget af rosacea. Sådan anvender du ByLykke Creme og Lotion mod rosacea Hvis du har tendens til fedtet hud, anbefaler vi, at du bruger lotionen, der er mindre fed end cremen. Du kan sagtens bruge de to produkter sideløbende, fx. ved at anvende cremen som natcreme og lotion om dagen. Hvad enten du bruger lotionen, cremen eller en kombination af produkterne, er det en god ide at bruge produkterne dagligt, også selvom du ikke har et udbrud af rosacea. En sund og stærk hud er bedre beskyttet mod hudlidelsen og mod andre infektioner, og det er vigtigt, at du plejer og beskytter huden løbende.

 Lider du under et rosaceaudbrud, er din hud sårbar, øm og følsom. Hvad enten du bruger ByLykke Creme eller Lotion anbefaler vi, at du først fordeler produktet i hænderne, så du efterfølgende kan fordele det i ansigtet, og på den måde generer huden så lidt som muligt. Hvad kan du selv gøre? Symptomerne på rosacea varierer fra person til person, og det er forskelligt, hvornår den enkelte oplever udbrud af hudlidelsen. Hvis du har rosacea, er der nogle bestemte ting, du kan undgå, hvis du vil forhindre udbrud eller mindske symptomerne. – Undgå temperaturekstremer Både kulde og varme kan udløse rosacea-anfald. Begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne. – Brug hudpleje anbefalet til rosaceahud Undgå produkter, der indeholder parfume og acetone, der er særlig hård for skadet hud. Både ByLykke Creme og Lotion kan holde nogle udbrud af rosacea nede, ligesom de kan anvendes til at pleje og lindre symptomerne. – Begræns dit indtag af alkohol og stærk mad Begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne. – Pas på solen
 Undgå stærkt sollys og vend dig til at beskytte huden med høj solfaktor året rundt. – Vær god ved dig selv Psykisk stress kan både udløse rosaceaanfald og forværre symptomerne. Drevet af naturen og bevist af videnskaben Vi har skåret alt det unødvendige og overflødige væk fra vores produkter, og du finder hverken parfume eller kunstige fyldstoffer, der kan fremkalde allergier. 

I alle vores produkter anvender vi et enkelt patenteret og gennemtestet konserveringssystem. Herved undgår du krydsreaktioner og mindsker allergiske reaktioner. 

Den bærende ingrediens i ByLykke Creme og Lotion er det forskningsbaserede Colostrum Complex, der fremstilles af den første råmælk fra økologisk opdrættede køer. 

Både ByLykke Creme og Lotion har en blød konsistens og en mild duft af olier. 
Produkterne efterlader din hud blød og sund, og den optages hurtigt i huden uden at stoppe porerne til.

  • Økologisk ByLykke Serum med 3 forskellige hyaluronsyrer

    ByLykke Serum, 30 ml i airless flaske

    ByLykke ApS

    DKK 245,00
back