Rosacea

ROSACEA

Rosacea er en hudlidelse, der forårsager en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Immunforsvaret svækkes og en overvækst af mikroorganismer giver symptomer som vedvarende rødmen, røde pletter og ujævnheder, der ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op, der opstår kløe og i nogle tilfælde går betændelsen også i øjnene.

SKÅNSOM OG EFFEKTIV PLEJE TIL SKADET HUD

Hvis du lider af rosacea, har din hud brug for grundig pleje. Både ByLykke Creme, Serum og Repair kan anvendes til rosacea behandling og alle produkterne mindsker symptomer og holder nogle af anfaldene tilbage.

 Nogle mener, at det er en dårlig idé at behandle rosacea med hudprodukter, hvor der har olier på ingredienslisten. Det er vi uenige i. Det skal dog være den rigtige slags olier. Oftest har skadet hud kun et tyndt fedtlag, og du kan beskytte den ved at genskabe olielaget.

ByLykke Creme og Repair indeholder henholdsvis 31% og 24% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheabutter. Olierne er fra første presning og er derfor af den reneste og bedste kvalitet. Af den grund er ByLykke plejeprodukter oplagte valg, til rosacea behandling uden at skade huden yderligere, men i stedet give den sarte hud næring, pleje og fugt

SÅDAN ANVENDER DU BYLYKKE CREME, REPAIR OG SERUM VED ROSACEA 

Hvis du har tendens til fedtet hud, anbefaler vi, at du bruger Serum der er oliefri og Repair, der er mindre fed end cremen. Du kan sagtens kombinere alle tre produkter sideløbende, fx. ved at anvende cremen som natcreme og Serum og Repair om dagen. Uanset hvilken kombination du vælger til din rosacea behandling, er det en god ide at bruge produkterne dagligt og over en periode på 2-6 måneder også selvom du ikke har et udbrud af rosacea. En sund og stærk hud er bedst beskyttet mod infektioner og andre hudlidelser, og det er vigtigt, at du plejer og beskytter huden hverdag.

 Lider du under et rosaceaudbrud, er din hud sårbar, øm og følsom. Hvad enten du bruger ByLykke Creme eller Repair anbefaler vi, at du først fordeler produktet i hænderne, så du efterfølgende kan fordele det i ansigtet, og på den måde genere huden så lidt som muligt. Serum er et meget smørbart produkt som du fint kan smøre direkte på huden flere gange dagligt, hvis der er brug for ekstra pleje.

HVAD KAN DU SELV GØRE?

Symptomerne på rosacea varierer fra person til person, og det er forskelligt, hvornår den enkelte oplever udbrud af hudlidelsen. Hvis du har rosacea, er der nogle bestemte ting, du kan undgå, hvis du vil forhindre udbrud eller mindske symptomerne.

-Undgå temperaturekstremer da både kulde og varme kan udløse rosacea-anfald. Begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne. 

-Brug creme til rosacea, der ikke indeholder parfume og alkohol samt flere forskellige konserveringsmidler og citric acid, som kan være særlig hård for skadet og sensitiv hud. ByLykke plejeprodukter kan holde nogle udbrud af rosacea nede, og vores erfaring er at den bedste creme mod rødme er ByLykke Skin Creme. Ligesom den kan anvendes til at pleje og lindre symptomerne gerne natten over.

– Begræns dit indtag af alkohol og stærk mad da begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne.

– Vær varsom med solen og undgå altid direkte og stærkt sollys og væn dig til at beskytte huden med høj solfaktor året rundt.

– Vær god ved dig selv da psykisk stress både kan udløse rosacea anfald og forværre symptomerne.

DREVET AF NATUREN OG BEVIST AF VIDENSKABEN

Vi har skåret alt det unødvendige og overflødige væk fra vores produkter, og du finder hverken parfume eller kunstige fyldstoffer, der kan fremkalde allergier. 

I alle vores produkter anvender vi ét enkelt patenteret og gennemtestet konserveringssystem. Herved undgår du krydsreaktioner og mindsker allergiske reaktioner. Den bærende ingrediens i ByLykke plejeserie er det forskningsbaserede Colostrum Complex, der fremstilles af den første råmælk efter kælvning fra økologisk opdrættede køer. Både ByLykke Creme og Repair har en blød konsistens og en mild duft af olier, Serum er meget neutral og optages i huden på få sekunder.
Produkterne efterlader din hud blød og sund, og cremerne optages hurtigt i huden uden at stoppe porerne til eller gøre huden fedtet.

FAQ

Q1

Er det mænd eller kvinder der er mest udsat for at få rosacea?

A1
Det er både mænd og kvinder, der får rosacea. Dog er det oftest kvinder, der mest oplever at være generet af hudproblemet, grundet rødme og udslæt, som kan være generende for ens udseende. Det er også kvinderne der mest søger råd og vejledning blandt andre ligesindede om creme mod rødme og generelt søger viden om rosacea behandling.

∎∎∎

Q2

Hvad er forskellen på de fire forskellige stadier?

A2
Der er forskel på symptomerne alt efter hvilket stadie hudsygdommen befinder sig i. Symptomerne bliver tydeligere for hvert stadie, og du vil også opleve flere gener for hvert stadie. Dog vil mange opleve stor forskel på, hvor meget rødme og udslæt samt pusler de har, samt hvilke andre følger rosacea kan medføre. Det kan meget vel have noget med ens mad og drikke vaner at gøre, samt stressniveau. Alder og køn spiller en rolle, ligesom ens hudtype og kroppens balance i forhold til vitaminer og mineraler.

∎∎∎

Q3
Kan de behandles med andet end cremer, hvis det er så slemt at cremerne ikke virker?

A3
Der findes lægeordinerede cremer samt laserbehandling, men resultaterne afveksler meget. I det hele taget findes der ingen creme mod rødme eller rosacea creme der virker for alle. Den creme der virker for én kan forværre tilstanden hos en anden. Det handler om at prøve sig frem og vi tilbyder derfor at sende prøver mod betaling af porto, for at man på den måde kan teste ByLykke creme og serum før man springer ud i endnu et køb.

∎∎∎

Q4

Hvor lang tid skal man prøve før det viser resultat

A4

Dette er meget individuelt, da et udbrud kan skyldes flere ting. Ændrer du kun på den ene faktor kan det tage længere tid inden du får fornemmelsen af om cremen virker. Ofte hører vi dog, at resultatet kommer hurtigt når ByLykke creme mod rødme testes, da Colostrum Complex dæmper inflammation, som rødmen oftest er. Det er dog vigtigt at være vedholden, da huden ofte har været meget udsat og derfor har brug for et længere forløb med at komme tilbage i balance igen. Vi anbefaler at en rosacea behandling bør testes over et par måneder med vedholdende brug af ByLykke, gerne flere gange dagligt for at tilføre huden så meget næring som muligt.

 • Økologisk Melissa vand, alkohol fri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • Basica aktiv - basedannende drik

  BioVita A/S

  DKK 199,00
 • Hindbærkerne olie økologisk 100 ml.

  Oleador

  DKK 175,00
 • Økologisk ByLykke Serum med 3 forskellige hyaluronsyrer

  ByLykke Serum, 30 ml

  ByLykke

  DKK 245,00
 • ByLykke Serum, 50 ml

  ByLykke

  DKK 345,00
 • Økologisk rosen vand, hvid, alkoholfri, 100 ml

  Alteya Organics

  DKK 79,00
 • B-Complex, Liposomal 250 ml

  ActiNovo

  DKK 210,00
 • Chlorella Algomed Vulgaris

  Algomed

  DKK 260,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 200,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Repair, 50 gr. glas krukke

  ByLykke

  DKK 189,00
back