Rosacea

ROSACEA

Rosacea er en hudlidelse, der forårsager en permanent betændelsestilstand i ansigtshuden. Immunforsvaret svækkes og en overvækst af mikroorganismer giver symptomer som vedvarende rødmen, røde pletter og ujævnheder, der ligner bumser. Blodkarrene i huden svulmer op, der opstår kløe og i nogle tilfælde går betændelsen også i øjnene.

SKÅNSOM OG EFFEKTIV PLEJE TIL SKADET HUD

Hvis du lider af rosacea, har din hud brug for grundig pleje. Både ByLykke Creme, Lotion og Repair kan anvendes til rosacearamt hud, og alle produkterne mindsker symptomer og holder nogle af anfaldene tilbage.

 Nogle mener, at det er en dårlig idé at behandle rosacea med hudprodukter, hvor der er olier på ingredienslisten. Det er vi uenige i. Det skal dog være den rigtige slags olie. Oftest har skadet hud kun et tyndt fedtlag, og du kan beskytte den ved at genskabe olielaget.

ByLykke Creme, Lotion og repair indeholder 31, 20 og 24% økologiske og uforarbejdede olier fra mandel, jojoba og sheanød. Olierne er fra første presning og er derfor af den reneste og bedste kvalitet. Af den grund er ByLykke plejeprodukterne oplagte valg, hvis du er plaget af rosacea.

SÅDAN ANVENDER DU BYLYKKE CREME OG LOTION VED ROSACEA 

Hvis du har tendens til fedtet hud, anbefaler vi, at du bruger lotion eller Repair, der er mindre fed end cremen. Du kan sagtens kombinere alle tre produkter sideløbende, fx. ved at anvende cremen som natcreme og Lotion eller Repair om dagen. Uanset hvilket og hvilken kombination du vælger, er det en god ide at bruge produkterne dagligt, også selvom du ikke har et udbrud af rosacea. En sund og stærk hud er bedre beskyttet mod hudlidelsen og mod andre infektioner, og det er vigtigt, at du plejer og beskytter huden hverdag.

 Lider du under et rosaceaudbrud, er din hud sårbar, øm og følsom. Hvad enten du bruger ByLykke Creme, Lotion elelr Repair anbefaler vi, at du først fordeler produktet i hænderne, så du efterfølgende kan fordele det i ansigtet, og på den måde generer huden så lidt som muligt.

HVAD KAN DU SELV GØRE?

Symptomerne på rosacea varierer fra person til person, og det er forskelligt, hvornår den enkelte oplever udbrud af hudlidelsen. Hvis du har rosacea, er der nogle bestemte ting, du kan undgå, hvis du vil forhindre udbrud eller mindske symptomerne.

-Undgå temperaturekstremer da både kulde og varme kan udløse rosacea-anfald. Begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne. 

-Brug hudpleje anbefalet til rosaceahud  og undgå produkter, der indeholder parfume og alkohol, der er særlig hård for skadet hud. ByLykke plejeprodukter kan holde nogle udbrud af rosacea nede, ligesom de kan anvendes til at pleje og lindre symptomerne.

– Begræns dit indtag af alkohol og stærk mad da begge dele kan få sygdommen til at bryde ud eller forværre symptomerne.

– Pas på solen
 og undgå altid direkte og stærkt sollys og vend dig til at beskytte huden med høj solfaktor året rundt.

– Vær god ved dig selv da psykisk stress både kan udløse rosaceaanfald og forværre symptomerne.

ByLykke Skin Creme og Lotion

DREVET AF NATUREN OG BEVIST AF VIDENSKABEN

Vi har skåret alt det unødvendige og overflødige væk fra vores produkter, og du finder hverken parfume eller kunstige fyldstoffer, der kan fremkalde allergier. 

I alle vores produkter anvender vi et enkelt patenteret og gennemtestet konserveringssystem. Herved undgår du krydsreaktioner og mindsker allergiske reaktioner. 

Den bærende ingrediens i ByLykke plejeserien er det forskningsbaserede Colostrum Complex, der fremstilles af den første råmælk efter kælvning fra økologisk opdrættede køer. 

Både ByLykke Creme, Lotion og Repair har en blød konsistens og en mild duft af olier. 
Produkterne efterlader din hud blød og sund, og den optages hurtigt i huden uden at stoppe porerne til.

 • Økologiske ByLykke Skin Lotion og Creme med 15% Colostrum Complex og økologiske olier

  ByLykke Skin Creme og Lotion sæt 2 x 100 ml -spar 25,-kr.

  ByLykke

  DKK 399,00
 • Økologisk hindbærkerne olie til sart og sensitiv hud samt solbeskyttelse

  Hindbærkerne olie økologisk 100 ml.

  Oleador

  DKK 175,00
 • Økologisk ByLykke Serum med 3 forskellige hyaluronsyrer

  ByLykke Serum, 30 ml i airless flaske

  ByLykke

  DKK 245,00
 • Økologisk ByLykke Skin Lotion til krop og ansigt

  ByLykke Skin Lotion 100 ml.

  ByLykke

  DKK 205,00
 • Økologisk ByLykke Skin Creme til tør og sensitiv hud

  ByLykke Skin Creme

  ByLykke

  DKK 219,00
 • Økologisk ByLykke Repair til ung og sart hud i alle aldre

  ByLykke Skin Repair, 50 gr. glas krukke

  ByLykke

  DKK 189,00
 • Økologisk hybenkerneolie, 100% naturprodukt

  Hybenkernerose olie, økologisk 100 ml

  Oleador

  DKK 160,00
back